De leerkrachten

Op de Isandraschool werken de volgende leerkrachten:

- Groep 1/2/3: Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag: Nori Kramer. Op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdag: Hans de Vries.

- Groep 4/5/6: Op maandag en dinsdag: Mariken den Hild. En op woensdag, donderdag en vrijdag: Anouk Wigman.

- Groep 7/8: Op maandag: Anouk Wigman en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: Antoinette van Eck.

Jolanda van Eijnatten vervangt Laura Tijssen en is de Intern Begeleider dinsdag aanwezig.

Directie

Mijn naam is Han van Schaik en ben sinds 1 augustus 2018 directeur van o.b.s. Isandra. Al meer dan 40 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs en heb lesgegeven in alle groepen. Naast mijn baan als directeur heb ik mij toegelegd op de rol van coach.
In 1999 heb ik de Masteropleiding Magistrum afgerond en sta ingeschreven in het schoolleidersregister Primair Onderwijs.

Naast deze functie ben ik ook directeur van o.b.s. De Rietschoof te Opijnen en ben ik één dag per week gedetacheerd bij de Hogeschool Fontys in 's Hertogenbosch. Ik heb een fulltime baan en verdeel mijn tijd over deze drie jobs.

Zo ben ik op dinsdag en donderdag op de o.b.s. Isandra.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb twee zoons, één als docent natuur en scheikunde en één arts die promoveert in vaatchirurgie. Als ik voldoende tijd over heb lees en tuinier ik graag en luister naar klassieke muziek verder leg ik het liefst afstanden fietsend af.