Binnen alle scholen is het gebruikelijk een MR (medezeggenschapsraad) te hebben. Ouders van leerlingen en leerkrachten nemen hierin plaats. De MR is gesprekspartner van directie en bestuur van een school. De MR bespreekt alle zaken betreffende de school. Zij pleegt overleg met het bestuur/directie, doet gevraagd en ongevraagd voorstellen aan het bestuur en maakt standpunten kenbaar. De vergaderingen van de MR zijn openbaar. Hierdoor heb je dus als ouders en leerkrachten de gelegenheid om mee te praten en te denken over allerlei zaken die spelen op een school. Wij nodigen jullie dan ook uit om jullie idee├źn kenbaar te maken. Dit kan middels een brief, een email of een persoonlijk gesprek met een van de leden van de MR.

De leden van de medezeggenschapsraad:

De MR bestaat uit twee geledingen. De oudergeleding en teamgeleding

Teamgeleding: Nori Kramer (secretaris)

Oudergeleding: Ilse Aalbers (voorzitter),Moniek van den Hof (GMR) en Anoeska van Brenck.

Bereikbaarheid: